فرمولاسیون تینر روغنی | خط تولید تینر روغنی
فرمولاسیون تینر روغنی ( آلکیدی ) یکی از اصلی ترین فرمولاسیون ها در صنعت رنگ میباشد و جهت رقیق نمودن انواع رنگها، جلاهای روغنی و رنگهای اتومبیلی برپایه رزین آلکید، رنگ های روغنی ساختمان و همچنین برای پاک کردن استفاده میشود. تینرهای روغنی را با رنگهای روغنی یا رنگهای پایه ترکیب کرده و سطوح چوبی یا اجسام فلزی را رنگ میکنند.
تینر یک مایع قابل اشتعال، بی رنگ و شفاف است که به عنوان هیدروکربنهای نفتی شناخته میشود. درحالی که نفت یک سوخت فسیلی بوده و از بقایای موجودات دریایی چون جلبکها و باکتریها تشکیل میشود. تینرها دارای انواع مختلفی هستند که تنها یکی از آنها با عنوان تینر روغنی در بازار به فروش میرسد. این دسته از تینرها بر پایه حلالهای هیدروکربنی تولید شدهاند. بهترین رنگهایی که میتوان برای آنها از تینر روغنی استفاده کرد رنگهای پایه آلکید هستند.
فرمولاسیون تینر روغنی
مهندسین ما در دپارتمان فرمولاسیون و تولید دانش فنی شرکت شیمی مهندسی شکوه پرواز پاژ آماده همکاری با مدیران تولید و کارآفرینان جهت ارائه فرمولاسیون تخصصی تینر روغنی ، تولید و راه اندازی خط تولید تینر روغنی می باشند .
تینر روغنی یا وایت اسپریت در صنایع به جای نفت استفاده می شود.تینر و تینر فوری حلال هستند و به عنوان رقیق کننده رنگ در صنایع استفاده می شوند. تینر انواع مختلفی دارد اما مهم ترین نکته این است که در نقاشی های صنعتی و ساختمانی نقش بسیار مهمی دارند.
مهندسین شیمی شرکت شیمی مهندسی شکوه پرواز پاژ علاوه بر ارائه آنالیز و فرمولاسیون تینر روغنی، در مراحل و فرآیند تولید نیز شما را راهنمایی خواهند کرد و پشتیبانی های لازمه را به عمل خواهند آورد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره فرمولاسیون تینر روغنی با همکاران ما در دپارتمان فرمولاسیون و خط تولید از طریق شماره های پایین صفحه در تماس باشید .
ویژگی های فرمولاسیون تینر روغنی
ویژگیهای فرمولاسیون تینر روغنی که برای رقیق کردن رنگ بکار میرود، شامل موارد زیر میشود :
-
روانی : یکی از ویژگیهای مهم تینر روغنی، روانی است. برای این که رنگ بتواند به صورت صاف و یکنواختی روی سطح بکار رود، باید تینر روغنی، خوب با رنگ مخلوط شده و بتواند به دلخواه رنگ را رقیق کند. بنابراین، تینر روغنی باید دارای ویژگی روانی مناسب باشد.
-
سرعت خشک شدن : سرعت خشک شدن تینر روغنی باید به گونهای باشد که رنگ بتواند در زمان مناسبی خشک شود، اما از دست دادن رطوبت زیادی جلوگیری شود. برای مثال، اگر تینر روغنی بسیار سریع خشک شود، رنگ ممکن است قبل از اینکه بتواند به صورت صاف و یکنواختی روی سطح بکار رود، خشک شود.
-
مقاومت به حرارت : تینر روغنی باید قابلیت مقاومت در برابر حرارت را داشته باشد. این ویژگی برای استفاده از رنگ در قسمتهایی از سطح بکار که در معرض دمای بالا هستند، مهم است.
-
توانایی ترکیب با رنگ : تینر روغنی باید بتواند به صورت موثر با رنگ مخلوط شده و ترکیبی یکنواخت بسازد.
به طور کلی، فرمولاسیون تینر روغنی باید به گونهای باشد که رنگ بتواند به صورت یکنواختی روی سطح بکار رود و بعد از خشک شدن، توانایی مقاومت در برابر عوامل خارجی مانند رطوبت، حرارت، نور و … را داشته باشد. در کل، ویژگیهای فرمولاسیون تینر روغنی باید به گونهای باشند که بهترین عملکرد را در ترکیب با رنگ و بر روی سطح بکار داشته باشند.
خط تولید تینر روغنی
ما در مسیر تولید همراه با همکاران تحصیل کرده ، متخصص و با تجربه با شما هستیم تا برای رسیدن به هدف و نیل به آرمان های بلند شما کمترین هزینه را برای داشتن بالاترین کیفیت ها به کار بگیریم .
فرمول ساخت تینر روغنی
تینر روغنی یک ماده حلال است که برای رقیق کردن رنگهای روغنی استفاده میشود. فرمول ساخت تینر روغنی بستگی به نوع رنگ، کاربرد و شرایط دیگر دارد. از جمله عوامل مهم در فرمول ساخت تینر روغنی میتوان به نوع و میزان ماده حلال، نوع و میزان روغن خام، ترکیب و تعادل این دو ماده، و همچنین نوع و میزان افزودنیهایی مانند رنگدهندهها، روانکنندهها و مادههای ضداکسیداسیون اشاره کرد.
هدف اصلی از ساخت تینر روغنی، رقیق کردن رنگ به گونهای است که رنگ صاف و یکنواختی بر روی سطح بکار رود. همچنین، تینر روغنی باید بتواند به دلخواه رنگ را رقیق کند و در عین حال از ایجاد جلوه و زمان خشک شدن مناسب برای رنگ نیز مطمئن باشد.
در نهایت، باید توجه داشت که استفاده از تینر روغنی باید به دقت و با مراعات نکات ایمنی انجام شود. این ماده حلال قابل اشتعال است و به هیچ عنوان نباید به طور نامناسب استفاده شود.
مواد اولیه تینر روغنی
گروه شیمی مهندسی شکوه پرواز پاژ آماده تامین مواد اولیه تینر روغنی و انواع حلال ها ، از معتبرترین برند های داخلی و جهانی با عالی ترین کیفیت میباشد .
( جهت کسب اطلاعات درباره فرمولاسیون رنگ روغنی اینجا کلیک کنید )
تینر روغنی چیست ؟
تینر روغنی مورد استفاده در صنایع رنگ و لاک، یک ماده معمولاً شفاف و بیرنگ است که به عنوان حلال برای رقیق کردن رنگهای روغنی و لاکها بکار میرود. میتوان به ویژگیهای تینر روغنی اشاره کرد که شامل قدرت تبخیر مناسب، حلالیت عالی و حفظ براقیت رنگها است. تینرها در مدت زمان خشک شدن لایه رنگ و خواص نهایی رنگ تشکیل شده، نقش مهمی دارند. همچنین، لازم است به نقطه اشتعال تینرها توجه شود؛ زیرا این عدد، شدت خطر آتش سوزی را تعیین میکند.
کاربرد تینر روغنی
کاربرد اصلی رقیق کردن رنگهای روغنی است. تینرهای آلکیدی چرب هستند و سرعت خشک شدن آنها نسبت به دیگر انواع تینرها پایینتر است.
به همین خاطر چنانچه یک سطح چوبی مانند دربهای چوبی ساختمان را با رنگ روغنی و تینر روغنی رنگ آمیزی کنید، مدت زمان بیشتری طول میکشد تا رنگ کاملا خشک شود.
توجه داشته باشید که قدرت حل کنندگی تینرها و اعدادی که بر روی ظرف تینر مشاهده میکنید میزان رقیق کنندگی این تینر را نشان میدهد.
هر چه قدرت حل کنندگی تینر بالاتر باشد، برای رقیقتر کردن یک رنگ به میزان کمتری از آن تینر نیاز خواهد بود.
نکات ایمنی هنگام استفاده از تینر روغنی
- تینر آلکیدی را در ظرف در بسته نگهداری کنید.
- این حلال بسیار قابل اشتعال است.
- از تخلیه تینر در فاضلاب خودداری کنید.
- محیطی که در آن از تینر استفاده میکنید باید تهویه مناسبی داشته باشد.
تفاوت تینر روغنی و تینر فوری
تینر روغنی و تینر فوری هر دو انواعی از تینرهایی هستند که برای رقیق کردن رنگ به کار میروند، اما تفاوتهایی نیز بین آن ها وجود دارد.
تینر روغنی، معمولاً برای رقیق کردن رنگهای روغنی استفاده میشود . این تینر، به دلیل داشتن قدرت تبخیر مناسب و حفظ براقیت رنگ، برای تسریع فرآیند خشک شدن رنگ و تولید نهایی با کیفیت استفاده میشود.
تینر فوری به عنوان یک تینر صنعتی شناخته میشود و برای رقیق کردن رنگهای فوری و اکریلیک استفاده میشود. این تینر، معمولاً دارای قدرت تبخیر بالاتری است و برای ایجاد تسریع در فرآیند خشک شدن رنگ استفاده میشود. به دلیل حلالیت عالی تینر فوری، از آن برای رقیق کردن رنگهای صنعتی با غلظت بالا نیز استفاده میشود.
بنابراین، تفاوت اصلی بین تینر روغنی و تینر فوری در استفادههای آن ها و نوع رنگی که برای آنها استفاده میشود است .