چسب کاشی یک متریال به نسب جدید است، که در بند کردن مصالح ساختمانی مختلف و ایجاد اتصال و استحکام در کاشی کاری و سرامیک کاری مورد استفاده قرار می گیرد . فرمولاسیون و خط تولید چسب کاشی چسب کاشی به علت مواد تشکیل دهنده آن مزایای فراوانی نسبت به ملات سنتی کاشی کاری دارد. این مصالح ساختمانی در کیسه هایی به صورت آماده به بازار عرضه می شود.
اجرای چسب کاشی در ساختمان سازی روند ساده ای دارد، به این شکل که ملات آماده را با آب مخلوط کرده و درزهای خالی بین کاشی، سرامیک، سنگ و موزاییک را پر می کنند.
مهندسین ما در دپارتمان فرمولاسیون و تولید دانش فنی شرکت شیمی مهندسی شکوه پرواز پاژ آماده همکاری با مدیران تولید و کارآفرینان جهت ارائه فرمولاسیون تخصصی چسب کاشی ، تولید و راه اندازی خط تولید چسب کاشی می باشند .
مهندسین شیمی این شرکت علاوه بر ارائه آنالیز و فرمولاسیون چسب کاشی ، در مراحل و فرآیند تولید نیز شما را راهنمایی خواهند کرد و پشتیبانی های لازمه را به عمل خواهند آورد .
چسب کاشی در واقع ماده ای شیمیایی است که به وسیله ی آن کاشی ها در محل مورد نظر خود قرار می گیرند و مستحکم می شوند. چسب کاشی انواع مختلفی دارد و بر پایهی نحوه ساخت و مواد تشکیل دهنده به انواع مختلفی تقسیم می شود.
هر کدام از این چسب ها دارای ویژگی ها، مزایا و معایب خاص خود می باشند که بایستی با توجه به آن ها و در نظر گرفتن شرایط موجود انتخاب شود که می خواهیم از کدام نوع استفاده کنیم.
مهم ترین ویژگی هایی که در مورد یک چسب کاشی مورد بررسی قرار می گیرند، قدرت چسبندگی آن ها، قدرت اتصالات، مقاومت مکانیکی و شیمیایی و همچنین دوام آن هاست.
بسیار مهم است که چسب کاشی مورد استفاده در فضاهایی خاص که مثلا رطوبت بالایی دارند یا مواد شیمیایی مختلفی در آن ها وجود دارد، در مقابل این عوامل مقاومت لازمه را دارا باشد.
ما در مسیر تولید همراه با همکاران تحصیل کرده ، متخصص و با تجربه با شما هستیم تا برای رسیدن به هدف و نیل به آرمان های بلند شما کمترین هزینه را برای داشتن بالاترین کیفیت ها به کار بگیریم .
گروه شیمی مهندسی شکوه پرواز پاژ آماده تامین مواد اولیه تولید چسب کاشی ، از معتبرترین برند های داخلی و جهانی با عالی ترین کیفیت میباشد .
چسب خمیری کاشی قابلیت بالایی در مقابل نفوذ آب دارد. این ویژگی باعث شده که برای استفاده در محیط هایی که به طور دائم در معرض رطوبت هستند ، بسیار مناسب باشد . همچنین به طور کلی، در مناطق پربارش استفاده از چسب خمیری کاشی، انتخاب عاقلانه ای محسوب می شود.
چسب پودری کاشی قدرت چسبندگی کمتری نسبت به چسب خمیری کاشی دارد. بنابراین استفاده از این نوع ملات ساختمانی در اجرای کاشی بر روی دیوارهای گچی توصیه نمی شود.
پودر چسب کاشی بیشترین کاربرد را در اجرای کاشی بر روی سطوح صاف مانند دیوارهای آجری، کاشی کاری قدیمی و موزاییکی و سنگ و سیمان دارد.
چسب کاشی اپوکسی که در دسته چسب های خمیری کاشی کاری محسوب می شود، از ملات های پرکاربرد در ساختمان سازی محسوب می شود. این نوع چسب از رزین های اپوکسی و مواد سخت کننده تهیه می شود.
چسب خمیری سرامیک با انواع و اقسام زیرساخت ها سازگار است. به همین خاطر در اجرای دیوار و کف با هر متریالی مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوع چسب کاشی و سرامیک قدرت چسبندگی بالایی دارد. و به همین علت کاربرد زیادی در بخش های مختلف ساختمان دارد.
اجرای سرامیک و انواع کف پوش و همچنین کاشی کاری دیوار؛ از جمله پروسه هایی است که در آن از چسب لاتکس و اکریلیک استفاده می شود.
این نوع چسب ( بر اساس فرمولاسیون چسب کاشی ماستیک ) از اولین چسب های کاشی و سرامیک عرضه شده در بازار می باشد .
علاوه بر کاربردی که چسب سرامیک ماستیک در کاشی کاری و سرامیک کاری دیوار و انواع کف پوش ها دارد، ظروف شیشه و چینی نیز از چسب کاشی ماستیک استفاده می کنند.
شرکت شیمی مهندسی شکوه پرواز پاژ بر پایه پنجاه سال تجربه ی کاری و بر اساس آخرین دستآورد های علمی و صنعتی و مشاوره ی مهندسین کارآمد خود و ارتباط با اساتید دانشگاهی ، ارائه دهنده ی انواع فرمولاسیون های شیمیایی در بهترین کیفیت و کمیت و با توجه کامل به قیمت تمام شده و قابل رقابت در بازار می باشد . در کنار ارائه ی فرمولاسیون و همراه با آن ، آخرین دستگاه ها و تجهیزات مرتبط با تولیدات مورد نظر را ارائه و معرفی می نماید .
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره فرمولاسیون چسب کاشی با همکاران ما در دپارتمان فرمولاسیون و خط تولید از طریق شماره های پایین صفحه در تماس باشید .
2 دیدگاه
ممنون از محتوای عالی سایت
👏👏👏👏👏👏👏👏
از حسن توجه شما سپاسگزاریم